Home Vesti „Želimo da Beograd bude najslobodniji grad“

„Želimo da Beograd bude najslobodniji grad“

92
0
LDP - Srbija izbori
Foto: B92

Liberalno-demokratska partija počela je sakupljanje potpisa za listu kandidata i kandidatkinja za odbornike Skupštine Grada Beograda.

„Želimo da Beograd bude najslobodniji grad, grad koji podržava i podstiče sve vrste sloboda i koji dozvoljava svakome da u njemu živi i nađe sreću, bez obzira da li je u njemu rođen ili je došao u Beograd da se razvija i u njemu stvara“, rekao je tom prilikom jedan od kandidata Jovan Najdenov, saopštila je LDP.

On je rekao i da LDP želi da Beograd bude moderan grad koji prepoznaje potrebe svojih građana, koji vodi računa o poslovnom sektoru, kulturnoj sceni, sportu…

Najdenov je dodao i da je potrebno da se Beograd otvori i poveže sa ljudima iz regiona, da bude centar na Balkanu.

Za listu LDP kazao je da je to lista mladih ljudi koji imaju različita nastojanja, ali koje stranka podržava u tome da iskažu svoje različitosti i koje su, kako je rekao, odraz svega onog dobrog što u Beogradu i u Srbiji danas postoji.

To su vrednosti za koje će se LDP u ovoj kampanji boriti, rekao je Najdenov, dodajući da LDP želi da govori o novim idejama, inicijativama i novim predlozima za Beograd, duhu i viziji grada i potrebama ljudi.

Preuzeto sa: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here