Home Vesti SPS i JS predali listu za beogradske izbore

SPS i JS predali listu za beogradske izbore

137
0
Predata lista SPS - Srbija izbori
Foto: B92/ Thinkstock

Beograd — Socijalistička partije Srbije i Jedinstvena Srbija večeras su Gradskoj izbornoj komisiji u Beogradu predale listu odbornika za izbore zakazane za 4. mart.

Izborna lista nosi naziv „Koalicija Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije (SPS) – Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija (JS)“, a prvi na njoj je potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić.

Lista je predata sa više od 4.000 potpisa podrške građana.

Antić je novinarima ispred sedišta GIK rekao da listu čine sve strukture Beograđana, da su na njoj i studenti i penzioneri i privrednici i radnici, velik broj javnih ličnosti, ljudi iz kulture i sporta, kao i 10 profesora univerziteta.

„Sa ponosom ističem da je tim s kojim nastupam izuzetan, to je tim koji želi s novom energijom da napravi nešto dobro za Beograd“, kazao je Antić.

On je kazao da su na listi, između ostalih, advokat Toma Fila, istoričar i funkcioner SPS Predrag Marković, stonoteniser Aleksandar Karakašević, glumica Jelica Sretenović, direktor Osnovne škole „Svetozar Marković“ na Vračaru Dragi Lukić i državni sekretar Ministarstva zdravlja Vladimir Đukić.

Preuzeto sa: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here