Home Saopštenja DJB: Đilas neprihvatljiv, sigurno ga nećemo podržati

DJB: Đilas neprihvatljiv, sigurno ga nećemo podržati

106
0
Dosta je bilo - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je neprihvatljiv kandidat za nas, navodi predsednik beogradskog odbora Dosta je bilo Vojin Biljić.

Beograd — Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je neprihvatljiv kandidat za nas, navodi predsednik beogradskog odbora Dosta je bilo Vojin Biljić.

Kako kaže, DJB Đilasa “sigurno neće podržati”.

„Naš stav je već duže vreme jasan. Nama Đilas nije prihvatljiv kandidat, to je gotovo jednoglasna odluka svih naših stranačkih organa. Neprihvatljiv je jer je simbol partokratije, partijskog zapošljavanja i zloupotrebe javnih resursa za vreme vlasti“, rekao je Biljić.

Biljić je kazao da se „protiv štetnih pojava i nakaradnog sistem“ ne mogu boriti oni koji su učestvovali u stvaranju tog stanja i da je „mnoštvo projekata koji su simbol bahatosti sadašnje vlasti“ iz vremena Đilasa. Naveo je sistem naplate gradskog prevoza „Bus plus“ i odnos prema medijima.

„Mi smatramo da samo kredibilni ljudi mogu doneti bilo kakvu promenu i da je Đilasova kandidatura interes samog SNS“, rekao je Biljić.

On je kazao da je DJB već počeo kampanju za beogradske izbore, da ima ljude koji nisu bili u politici, koji imaju program i koji žele da rade u interesu Beograđana.

Đilas je za nedeljnik NIN izjavio da će učestvovati na gradskim izborima u Beogradu i da još ima vremena za dogovor da bude kandidat za gradonačelnika jedne opozicione kolone.

Preuzeto sa: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here