Home Vesti SDS: Samo još jedna odluka SNS koja može biti promenjena

SDS: Samo još jedna odluka SNS koja može biti promenjena

192
0
Ilustracija izbori - Srbija izbori
Foto: B92/ Thinkstock;

Beograd — Odluka SNS da ne budu vanrednih parlamentranih izbora uz beogradske je samo još jedna u nizu koja može biti promenjena preko noći, kažu iz SDS.‚

Portparol Socijaldemokratske stranke Konstantin Samofalov ocenio je da gradjani ne mogu biti sigurni da „peti put u poslednjih pet godina“ nećemo imati i parlamentarne izbore.

Kako kaže, lider naprednjaka Aleksandar Vučić će o tome odlučiti „zavisno od opasnosti da izgubi Beograd iz sistema svoje finansijske vlasti i interesne zone svojih partijskih tajkuna“.

Samofalov je kazao da su „obmane i atmosfera vanrednog stanja ključne poluge Vučićevog režima, baš kao i svake autoritarne vlasti koja svoj uticaj bazira na konstantnom pritisku, sili i laži, a ne na sposobnostima i znanju“.

Kako je dodao, odluka GO SNS da ne bude vanrednih parlamentarnih izbora je samo jedna u nizu koja može biti promenjena preko noći u suprotnom, kao što su i „naprednjaci kroz politički život menjali i stratešku orijentaciju za 180 stepeni.

GO SNS prihvatio je predlog lidera Aleksandra Vučića i odlučio da na proleće iduće godine ne bude vanrednih parlamentarnih izbora zajedno sa redovnim beogradskim izborima.

Preuzeto sa: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here