Home Lokalni izbori Šešelj: SRS ne podržava ulazak Srba u Haradinajevu vladu

Šešelj: SRS ne podržava ulazak Srba u Haradinajevu vladu

106
0
ssesselj-1-57ecc87694c16
Foto: Darko Ćirkov

Beograd — Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio da ta stranka nije u „orbiti vlasti“ i da se oštro protivi ulasku Srpske liste u kosovsku vladu Ramuša Harinaja.

On je na konfrenciji za novinare naveo i da se protiv SRS „vodi orkestrirana kampanja“ u kojima se radikali optužuju da se nisu izjasnili povodom ulaska Srpske liste u „separatističku vlast na Kosovu i Metohiji“, saopštila je SRS.

„SRS je već sutradan izdala vrlo oštro saopštenje, ali to saopštenje nijedna novina, nijedna televizija nije htela da objavi, niti da pomene“, naveo je Šešelj.

Prema njegovim rečima, radi se o smišljenoj kampanjiu pojedinm medijima a čiji je cilj da SRS smesti u „orbitu vlasti“.

„Srpski radikali nisu u orbiti vladajuće partije, u orbiti naprednjaka, u Vučićevoj orbiti, već su izrazito opoziciona politička partija“, rekao je Šešelj.

On je rekao da SRS ne sarađuju ni „sa Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem, Boškom Obradovićem, Draganom Šutanovcem, Čedomirom Jovanovićem, Zoranom Živkovićem, Nenadom Čankom i ostalima“

Šešelj je rekao i da su „oni i dalje još gora varijanta od Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke“, navodi se u saopštenju. To je politička pozicija SRS i tu našu političku poziciju držimo od početka – tu nikakvih promena nema“, rekao je lider radikala.

Preuzeto: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here