Home U fokusu Luka Maksimović: Izlazim sam, drugi su svi isti

Luka Maksimović: Izlazim sam, drugi su svi isti

122
0
Ljubiša Preletačević Beli - Srbija izbori
Foto: Danas/ EPA

Beli Preletačević i Luka Maksimović dogovorili su se da u pet do dvanaest objave da li će izaći na beogradske izbore.

Sigurno je da neću ulaziti u koaliciju ni sa kim – rekao je Luka Maksimović, bivši predsednički kandidat, koji je pod satiričnim profilom Beli Preletačević u aprilu osvojio devet odsto glasova, u razgovoru za Danas. Prema njegovim rečima, Beli je ulaskom u prvu političku ligu ukapirao ko su svi ti političari i da ne postoji nikakva opozicija, već svi imaju isti cilj – da se domognu fotelja i da kradu pare.

Beli se redakciji našeg lista javio, kako je kazao, iz svog sela, gde gaji razne biljke, paradajz, krompir i krastavac između ostalog. Kako navodi, on je odlučio da se posle predsedničkih izbora „zajedno sa Lukom Maksimovićem tamo skloni“, kako bi se odmorili od svega. Tamo u idili seoskog domaćinstva smišljaju šta će dalje.

– Nećemo ni sa kim jer su svi isti, majku im j***m. Da li ćemo izaći na beogradske izbore odlučićemo uz pomoć intuicije, jer je ona jača od svega – istakao je Maksimović za naš list.

Na pitanje šta misli o novoj premijerki Ani Brnabić, naš sagovornik odgovara da je ona jedna od stručnijih ljudi u Vučićevoj sviti, ali da je u suštini sve to jedna velika igra i da će „veliki vođa“ svakako dr`ati kontrolu i odlučivati o svemu.

– Vidi, mogao je Vučića da stavi konja ili ajkulu da bude premijer, jer će on svakako i dalje odlučivati o svemu – smatra Maksimović.

On se osvrnuo i na nedavnu grandioznu inauguraciju predsednika Vučića, rekavši da mu nije žao što nije postao predsednik, ali mu je najžalije što građani nisu videli kakvu bi on inauguraciju napravio.

– E moj prijatelju, znaš li ti kakvo bi to opštenarodno veselje bilo? Šatori bi tukli od Subotice do Niša i svuda pored magistrale, vrteli bi se ringišpili i mangala. Svi ste mogli da se provedete a vi glasali za Vučića – ogorčen je Luka Maksimović, alijas Beli Preletačević.

Kako je rekao, u trenutku dok smo sa njim razgovarali on se nalazio na sastanku sa kineskom privrednom delegacijom, sa kojom sklapa „šumadijsko-kineski pakt“, i najavio ogromne investicije u Šumadiju. Konkretno, Maksimović navodi da je dogovorena izgradnja novog Hongkonga ispod Kosmaja i da je Beograd na vodi u odnosu na taj projekat obična nula.

– Kad ja postanem predsednik, neću imati dilemu oko izbora između Rusije i Evropske unije – sarađivaću i sa jednima i sa drugima. To ti je kao kad imaš dve devojke, pa ti je svaka dobra za nešto. Samo lova da se vrti, bato, da se uzimaju pare od svih, naravno, sve za dobrobit Srbije – poručuje Maksimović.

Izvor: www.danas.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here