Home Beograd Živković: Kraj juna poslednji rok da se opozicija ujedini

Živković: Kraj juna poslednji rok da se opozicija ujedini

174
0
Zoran Živković - Srbija izbori
Foto: N1

Poslednji rok da opozicija napravi zajedničku pobedničku listu za beogradske izbore je kraj juna, ocenio je lider Nove stranke Zoran Živković.

Poslednji rok da opozicija napravi zajedničku pobedničku listu za beogradske izbore je kraj juna, ocenio je lider Nove stranke Zoran Živković.

„Već duže od mesec dana pozivam političke stranke koje bez bilo kakve zamerke mogu da se predstave kao prava opozicija (predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru) Vučiću da naprave listu sa dobrim izborom kandidata za gradonačelnika Beograda, ali i za predsednika gradske skupštine, gradskog menadžera i šest sekretara koliko je dovoljno za upravljanje glavnim gradom“, rekao je Živković.

On je dodao da do sada nije dobio adekvatan odgovor.

Živković je za dnevni list Danas rekao da je spreman na razgovore sa liderom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem i dodao da Jankovićev poziv ne dolazi.

„Želim da igramo otvorenih karata, bez demagogije, mistike i neobičnog tumačenja činjenica“, rekao je Živković o tome šta želi od Jankovića, koga je Nova stranka podržala u trci za predsednika Srbije.

Bivši premijer je dodao da Nova stranka, ukoliko ne dođe do dogovora, neće ostati neaktivna po pitanju učešća na izborima za Grad Beograd.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here