Home Izbori Preletačević: Tomi nikad i niko neće biti dostojna zamena

Preletačević: Tomi nikad i niko neće biti dostojna zamena

108
0

Želimo da sve te istrošene glave koje su godinama zakačene na narodnu grbaču oteramo u istoriju, a ovo je samo početak tog procesa, poručio je Luka Maksimović alijas Ljubiša Preletačević Beli u intervjuu za Kurir.

Želimo da sve te istrošene glave koje su godinama zakačene na narodnu grbaču oteramo u istoriju, a ovo je samo početak tog procesa, poručio je Luka Maksimović alijas Ljubiša Preletačević Beli u intervjuu za Kurir.

Preletačević je ocenio da sistem mora da se gradi iz temelja, ali da on nije onaj obećani s kojim će da nam svane.

Ne, on je još jedan koji će da nam sisa krv, ali bar nas je na vreme upozorio kako stvari stoje. Da ne bude posle nismo znali, rekao je Preletačević.

Na pitanje šta planira, on je rekao da će širom Srbije da „štrikaju“ protesti, da se ljudi povežu i sarađuju.

Moramo zajedno da pokažemo snagu i htenje kako bismo uspeli da napravimo normalnu zemlju makar za našu decu. A to znači da urušimo sistem i gradimo novi od temelja, rekao je Preletačević.

Želja im je, kaže, da „sve te istrošene glave koje su godinama zakačene za narodnu grbaču oteraju u penziju, ovo je je samo početak“.

„Toma ljudina, svetski priznati stručnjak“

Odgovarajući na pitanje da li je izabrani predsednik dostojna zamena za predsednika Tomislava Nikolića, Preletačević je ocenio da „Tomi nikad i niko neće biti dostojna zamena“.

„Kakva je to ljudina, kakav je to svetski priznati stručnjak. Nasledio ga je sin, a zna se koliko su oni dobra doneli ovoj zemlji u poslednjih 25 godina“, rekao je Preletačević.

Napominje da mu je žao što nije izabran za predsednika.

„Naravno da mi je žao, ali biće prilike, siguran sam. Hvala bogu pa je narod ovde blesav. Pogledajte kako loše priče prolaze, pa proći će jednog dana i moja, aman.“

Preletačević se sprema za lokalne izbore, mada smatra da „nema tu mnogo pripreme“, jer je on „izabrani“, ali da ima „ekipu iza sebe koja utabava put ovom napaćenom narodu“.

Pravo i jedino pitanje je hoću li biti gradonačelnik, zaključio je Preletačević.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here