Home Izbori „U istoriji parlamentarizma nezapamćeni napadi na jednog“

„U istoriji parlamentarizma nezapamćeni napadi na jednog“

59
0
Miloš Vučević - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Novi Sad — Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da su kampanju obeležili u istoriji parlamentarizma nezapamćeni napadi na jednog kandidata.

Novi Sad — Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da su kampanju obeležili u istoriji parlamentarizma nezapamćeni napadi na jednog kandidata.

„Pozivi na linč, na vešanja na bandere, vređanje njegove porodice, besprizorne laži koje o njemu šire u pojedinim medijima i na društvenim mrežama. Aleksandar Vučić i njegova porodica su postali žrtve bolesnih i nemoćnih političara koji su sav svoj program i celu svoju kampanju zasnivali samo na mržnji prema njemu“, rekao je Vučević za portal Nshronika.

Navodeći da je kao čovek užasnut onim što „svakodnevno sluša i gleda“, Vučević kaže i da kao pravnik tvrdi da je tužilaštvo trebalo više da reaguje.

„Kao njegov prijatelj i saborac, siguran sam da će on iz svega ovoga izaći još jači, i još ponosniji, i da će Srbija, i ona koja mu se divi, i ona koja danas izgovara strašne stvari o njemu, u Aleksandru Vučiću imati najboljeg predsednika, već od 2. aprila“, rekao je Vučević.

U proteklih 10 meseci dosta je urađeno u Novom Sadu, kaže Vučević i ističe da, s jedne strane, postoji kontinuitet u radu gradske vlasti i politička stabilnost, a sa druge – podrška od Pokrajinske i Republičke vlade, čiji je stožer takođe Srpska napredna stranka.

„Ako me pitate šta to znači u životu Novosađana, odgovor je vrlo jasan. To znači da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi, među kojima su i oni kapitalni za koje lokalna samouprava ne bi imala finansijskih mogućnosti da ih realizuje, a prethodnih godina to nismo uspeli jer smo imali potpunu opstrukciju od strane bivšeg režima DS“, smatra Vučević.

Naglašava da se završava Klinički centar Vojvodine i Žeželjev most, da se gradi zgrada Hitne pomoći, te Radio-televizije Vojvodine, kao i Sentandrejski bulevar.

Ističe da je u Novom Sadu fokus na realizaciji kapitalnih projekata, na nastavku opremanja komunalne infrastrukture, privlačenju investitora, te je najavio da je, pored Lira i Delfija, nemački Kontinetal zainteresovan za dolazak u Novi Sad.

Kako je dodao, u njegovom radu nema nikakvih tajni, sve je „vidljivo i opipljivo“, te sami Novosađani mogu da vide kako „grad postaje drugačiji, napreduje“.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here