Home Izbori Šešelj uveren u pobedu u drugom krugu predsednickih izbora

Šešelj uveren u pobedu u drugom krugu predsednickih izbora

64
0
Vojislav Šešelj - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Predsednički kandidat SRS Vojislav Šešelj obišao je Zlatiborski okrug gde je prisutnim građanima predstavio svoj program i najavio pobedu u drugom krugu. U saopštenju SRS se navodi da je ključ pobede Vojsilava Šešelja na ovim izborima u činjenici da je poverenje stekao žrtvujući se za srpske nacionalne interese, od disidentskih dana do, kako se navodi, pobede u Haškom tribunalu.“To je garant njegove nepokolebljivosti i odlučnosti da vodi državu isključivo u okviru nadležnosti propisanih Ustavom Srbije, za razliku od ostalih kandidata koji obećavaju brda i doline što ne mogu ispuniti jer se predsednik Republike mora kretati isključivo u okviru ustavnih ovlašćenja“, navodi se u saopštenju.


Beograd — Predsednički kandidat SRS Vojislav Šešelj obišao je Zlatiborski okrug gde je prisutnim građanima predstavio svoj program i najavio pobedu u drugom krugu.

U saopštenju SRS se navodi da je ključ pobede Vojsilava Šešelja na ovim izborima u činjenici da je poverenje stekao žrtvujući se za srpske nacionalne interese, od disidentskih dana do, kako se navodi, pobede u Haškom tribunalu.

„To je garant njegove nepokolebljivosti i odlučnosti da vodi državu isključivo u okviru nadležnosti propisanih Ustavom Srbije, za razliku od ostalih kandidata koji obećavaju brda i doline što ne mogu ispuniti jer se predsednik Republike mora kretati isključivo u okviru ustavnih ovlašćenja“, navodi se u saopštenju.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here