Home Izbori Vučić o izborima: Njih desetorica na mene jednog

Vučić o izborima: Njih desetorica na mene jednog

61
0
avc-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Predsednički kandidat vladajuće koalicije oko Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što u predizbornoj kampanji prvi put nije bilo ni najmanjeg incidenta. „Ovo je kampanja u kojoj po prvi put u istoriji Srbije nije bilo nijednog incidenta, nijednog fizičkog obračuna, uprkos strašnim pretnjama nasiljem, koje su iznosili Dosovci“, rekao je Vučić. Vučić je kazao da su predstojeći predsednički izbori teška utakmica u kojoj „njih desetorica“ i „prazni listić“ idu na njega jednog. On je kazao i da od opozicionih predsedničkih kandidata nije čuo „nijedan program i nijedan plan“, kao ni „ozbiljnu i odgovornu ideju“ za Srbiju, već samo žestoke napade na sebe i želju da ga „obale u drugom krugu“.

Predsednički kandidat vladajuće koalicije oko Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što u predizbornoj kampanji prvi put nije bilo ni najmanjeg incidenta.

„Ovo je kampanja u kojoj po prvi put u istoriji Srbije nije bilo nijednog incidenta, nijednog fizičkog obračuna, uprkos strašnim pretnjama nasiljem, koje su iznosili Dosovci“, rekao je Vučić.

Vučić je kazao da su predstojeći predsednički izbori teška utakmica u kojoj „njih desetorica“ i „prazni listić“ idu na njega jednog.

On je kazao i da od opozicionih predsedničkih kandidata nije čuo „nijedan program i nijedan plan“, kao ni „ozbiljnu i odgovornu ideju“ za Srbiju, već samo žestoke napade na sebe i želju da ga „obale u drugom krugu“.

„Ne može jedan da pobedi njih deset. Videćemo šta će narod na kraju da kaže“, rekao je Vučić.

Upitan da prokomentariše kandidaturu Luke Maksimovića (Ljubiše Preletačevića Belog), Vučić je rekao da ne može time da se bavi i da je politika „suviše ozbiljna stvar“ u kojoj nema mesta šalama.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here