Home Izbori Stamatović predao RIK-u potpise za kandidaturu

Stamatović predao RIK-u potpise za kandidaturu

80
0
Milan Stamatović - Srbija izbori
Foto: N1

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović predao je Republičkoj izbornoj komisiji više od 13.500 potpisa gradjana koji su podržali njegovu kandidaturu za predsednika Srbije. Obraćajući se novinarima posle predaje kandidature, Stamatović je kazao da je „časna i uspravna Srbija danas zabeležila prvu pobedu uprkos žestokim saplitanjima“. „Više od 13.500 hrabrih građana je dalo potpise za domaćinsku Srbiju. Mi nastavljamo korak po korak, da štitimo narodnu i državnu imovinu ka konačnom cilju. Iz naroda smo krenuli, zajedno sa narodom borićemo se do kraja da sačuvamo tradicionalne vrednosti“, kazao je Stamatović.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović predao je Republičkoj izbornoj komisiji više od 13.500 potpisa gradjana koji su podržali njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

Obraćajući se novinarima posle predaje kandidature, Stamatović je kazao da je „časna i uspravna Srbija danas zabeležila prvu pobedu uprkos žestokim saplitanjima“.

„Više od 13.500 hrabrih građana je dalo potpise za domaćinsku Srbiju. Mi nastavljamo korak po korak, da štitimo narodnu i državnu imovinu ka konačnom cilju. Iz naroda smo krenuli, zajedno sa narodom borićemo se do kraja da sačuvamo tradicionalne vrednosti“, kazao je Stamatović.

On je najavio da će tokom kampanje nastojati da „probudi četiri miliona građana Srbije koji danas spavaju“.

„Do sada smo se borili sa notarima da prikupimo potpise, a sada krećemo u kampanju. Ovaj maraton smo trčali sa bukagijama dok su ostali kandidati imali najsavremeniju opremu. Svakodnevno obilazimo Srbiju, ne obaziremo sa na one partije koje imaju već formirano biračko telo, naša baza će biti četiri miliona građana koji danas spavaju“, kazao je predsednik Opštine Čajetina.

Stamatović je demantovao navode pojedinih medija o povezanosti sa kriminalcima.

„Nemamo nikakve veze sa kriminalcima kako vladajući režimi u Srbiji i Crnoj Gore hoće da prikažu, to su njihovi prijatelji s kojima oni sarađuju, mi s njima nemamo ništa i od toga se ograđujemo“, kazao je Stamatović.

Kandidaturu Stamatovića za predsednika Srbije podržali su i bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović i pisac Ljubivoje Ršumović.

Republička izborna komisija do sada je potvrdila kandidature Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Saše Radulovića. Predsednički izbori u Srbiji biće održani 2. aprila.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here