Home Izbori Rajčić odustao od kandidature na predsedničkim izborima

Rajčić odustao od kandidature na predsedničkim izborima

67
0
Vladimir Rajčić - Srbija izbori
Foto: N1

Vladimir Rajčić izjavio je da se neće kandidovati na predsedničkim izborima, jer je to „u ovakvim uslovima i bez stranačke podške nemoguće“. Rajčić je u pisanoj izjavi objasnio da je nameravao da se kandiduje za predsednika Srbije, kako bi dobio mogućnost da učini mnogo više za Srbiju od onoga što može da učini kao običan građanin. „Nažalost, kandidatura nekog ko je nov i mlad u politici, u ovakvim uslovima i bez stranačke podrške, nemoguća je, što dokazuje i činjenica da na ovim izborima nećemo imati nijednog nestranačkog kandidata“, naveo je Rajčić.

Vladimir Rajčić izjavio je da se neće kandidovati na predsedničkim izborima, jer je to „u ovakvim uslovima i bez stranačke podške nemoguće“.

Rajčić je u pisanoj izjavi objasnio da je nameravao da se kandiduje za predsednika Srbije, kako bi dobio mogućnost da učini mnogo više za Srbiju od onoga što može da učini kao običan građanin.

„Nažalost, kandidatura nekog ko je nov i mlad u politici, u ovakvim uslovima i bez stranačke podrške, nemoguća je, što dokazuje i činjenica da na ovim izborima nećemo imati nijednog nestranačkog kandidata“, naveo je Rajčić.

On je kazao da ga je proteklih mesec dana podržao veliki broj građana Srbije, kako u zemlji, tako i u dijaspori.

„Zahvaljujem se svima i poručujem im da ih neću izneveriti i da neću odustati“, kazao je Rajčić i najavio kao sledeći korak pravljenje organizacije i pripreme za sledeće izbore.

Pozvao je građane da izađu na izbore za predsednika Srbije raspisane za 2. april, ističući da „izbor uvek postoji“.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here