Home Parlamentarni izbori Mihajlović: Ne vidim sebe na mestu premijera

Mihajlović: Ne vidim sebe na mestu premijera

111
0
Zorana Mihajlović - Srbija izbori
Foto: B92

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović kaže da će se o nasledniku premijera Aleksandra Vučića na mestu premijera odlučivati tek po završetku predsedničkih izbora. Ona je istakla da onome ko bude došao na to mesto neće biti lako, ali i da sebe ne vidi na mestu premijera. “Mislim da će to biti dosta komplikovano i teško za svakoga ko bude bio na tom mestu“, rekla je Mihajlović za N1 dodajući da su se mnoge stvari promenile u prethodne tri godine i da postoji potpuno drugačiji ritam kako rade vlada i premijer.

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović kaže da će se o nasledniku premijera Aleksandra Vučića na mestu premijera odlučivati tek po završetku predsedničkih izbora.

Ona je istakla da onome ko bude došao na to mesto neće biti lako, ali i da sebe ne vidi na mestu premijera.

“Mislim da će to biti dosta komplikovano i teško za svakoga ko bude bio na tom mestu“, rekla je Mihajlović za N1 dodajući da su se mnoge stvari promenile u prethodne tri godine i da postoji potpuno drugačiji ritam kako rade vlada i premijer.

Prema njenim rečima, sada možemo da vidimo vladu od jutra do večeri na raznoraznim mestim.

“Svi članovi vlade su agilni i aktivni i to jeste malo drugačije u odnosu na neki period prethodnih godina“, rekla je Mihajlović.

Govoreći o izbornoj kampanji i koalicionim partnerima Mihajlović je rekla: “Imamo ono sto se zove zajednički imenilac, a naš zajednički imenilac je da nastavimo razvoj i reforme Srbije. Našaj zajednički imenilac je Vučić i onda je normalno da se oko te politike okupjamo i da se nalazimo u kampanji i da vodimo računa jedni o drugima“.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here