Home Izbori Martinović: Janković, Jeremić i Obradović „pripremaju haos“

Martinović: Janković, Jeremić i Obradović „pripremaju haos“

92
0
Ivan Martinović - Srbija izbori
Foto: N1

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije, Aleksandar Martinović izjavio je da najavljeni predsednčki kandidati Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović „pripremaju nerede i haos“ ako na izborima u aprilu narod nekom od njih ne ukaže poverenje. „Očigledno je da žele da destabilizuju Srbiju i izazovu nemire i ponove ono što se dešavalo 5. oktobra 2000. godine u Srbiji, ili ono u Ukrajinili, ili ono što se danas dešava u Makedoniji“, kazao je Martinović novinarima. Povodom toga što su poslanici Srpske radikalne stranke danas vikali i lupali u klupe tokom govora visoke predstavnice EU Federike Mogerini, rekao je da je to bilo „nerazumno“ i da se time ruši ugled Srbije u svetu.


Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije, Aleksandar Martinović izjavio je da najavljeni predsednčki kandidati Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović „pripremaju nerede i haos“ ako na izborima u aprilu narod nekom od njih ne ukaže poverenje.

„Očigledno je da žele da destabilizuju Srbiju i izazovu nemire i ponove ono što se dešavalo 5. oktobra 2000. godine u Srbiji, ili ono u Ukrajinili, ili ono što se danas dešava u Makedoniji“, kazao je Martinović novinarima.

Povodom toga što su poslanici Srpske radikalne stranke danas vikali i lupali u klupe tokom govora visoke predstavnice EU Federike Mogerini, rekao je da je to bilo „nerazumno“ i da se time ruši ugled Srbije u svetu.

Martinović je odbacio navode da je istup radikala dogovoren sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

On je istakao da je SNS čvrsto opredeljena za EU jer „bolje i značajnije zajednice u svetu nema“, ali je kazao i da su za održavanje čvrstih i prijateljski odnosa sa Kinom i Rusijom.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here