Home Parlamentarni izbori Mihajlovićeva: O novom premijeru posle izbora

Mihajlovićeva: O novom premijeru posle izbora

104
0
Zorana Mihajlović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da će se o novom premijeru Srbije razgovarati tek posle predsedničkih izbora.

Kako kaže, ta ličnost mora da ima strast, energiju i volju da u svakom sektoru uradi što više može.

„Vlada mora da nastavi svoj posao, a o tome ko će biti na njenom čelu razgovaraćemo posle izbora“, rekla je Mihajlovićeva gostujući na RTS-u i dodala da je za Srbiju najvažnije da nastavi da radi na očuvanju stabilnosti, jer je to ono po čemu se izdvaja u celom regionu.

Upitana da li premijer može biti neko od koalicionih partnera Mihajlovićeva je navela da je važno da ta osoba uz strast, energiju i volju želi da nastavi ceo put koji je vlada započela, bez obzira na to što je nailazila na kritike vlasti.

„Mi smo zemlja koja ima političku stabilnosti i to je ono što moramo da sačuvamo“, rekla je ona i podsetila da joj to svi investitori sa kojima razgovara navode kao veoma važno.

Mihajlovićeva je rekla da predsednička kampanja, koja počinje sutra, neće biti laka ni jednostavna, iako veruje da će kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pobediti.

„Kampanja neće biti laka ništa neće biti jednostavno, verujem da će kandidat naše stranke, koga podržava i (predsednik Srbije) Tomislav Nikolić i koalicioni partneri i očekujem ubedljivu pobedu“, rekla je Mihajlovićeva.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here