Home Izbori Tanjug: Vučić kreće u kampanju 2. marta iz Vranja

Tanjug: Vučić kreće u kampanju 2. marta iz Vranja

94
0
Aleksandar Vuccich KZSS 51
Foto: Darko Ćirkov

SNS u izbornu kampanju za predsednika Srbije, na kojima je njen kandidat lider stranke i premijer Aleksandar Vučić, kreće 2. marta iz Vranja, rečeno je Tanjugu. Vučić je već zajednički kandidat svih stranka vladajuće koalicije, koje su tu odluku odneli na svojim stranačkim organima. Izbori formalno još nisu raspisani, rok je 2. mart, a Vučić je ranije najavio kratku kampanju, kako bi mogao, pre svega, da radi svoj posao predsednika Vlade Srbije, naveo je Tanjug. Do sada je više kandidata opozicije već istaklo kandidature i uveliko, iako izbori još nisu raspisani, krenulo u izbornu kampanju, piše Tanjug.

SNS u izbornu kampanju za predsednika Srbije, na kojima je njen kandidat lider stranke i premijer Aleksandar Vučić, kreće 2. marta iz Vranja, rečeno je Tanjugu.

Vučić je već zajednički kandidat svih stranka vladajuće koalicije, koje su tu odluku odneli na svojim stranačkim organima.

Izbori formalno još nisu raspisani, rok je 2. mart, a Vučić je ranije najavio kratku kampanju, kako bi mogao, pre svega, da radi svoj posao predsednika Vlade Srbije, naveo je Tanjug.

Do sada je više kandidata opozicije već istaklo kandidature i uveliko, iako izbori još nisu raspisani, krenulo u izbornu kampanju, piše Tanjug.

Kampanja može, od dana raspisivanja izbora, da traje od najmanje 30 do najviše 60 dana.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here