Home Izbori Nedimović: Pobeda Vučića u prvom krugu, nisam za premijera

Nedimović: Pobeda Vučića u prvom krugu, nisam za premijera

82
0
Branislav Nedimović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da će SNS, na predsedničkim izborima sa Aleksandrom Vučićem kao kandidatom, pobediti u prvom krugu. „Sigurni smo da će Vučić svoje protivnike ostaviti daleko iza sebe“, rekao je Nedimović za „Blic“ i dodao da je predsedništvo stranke odlučilo da Vučić bude kandidat jer samo on može da pobedi u prvom krugu. Upitan da prokomentariše da li je malo čudan postupak da se zbog pobede u prvom krugu najveći adut povlači sa funkcije gde je sva vlast, na protokolarnu, Nedimović je kazao da je „sasvim izvesno da se najbolji od nas kandiduje“. „To što sad neko želi tu funkciju da devalvira je neprimereno, jer ako je nevažna zašto svi trče tu trku“, upitao je on.


Beograd — Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da će SNS, na predsedničkim izborima sa Aleksandrom Vučićem kao kandidatom, pobediti u prvom krugu.

„Sigurni smo da će Vučić svoje protivnike ostaviti daleko iza sebe“, rekao je Nedimović za „Blic“ i dodao da je predsedništvo stranke odlučilo da Vučić bude kandidat jer samo on može da pobedi u prvom krugu.

Upitan da prokomentariše da li je malo čudan postupak da se zbog pobede u prvom krugu najveći adut povlači sa funkcije gde je sva vlast, na protokolarnu, Nedimović je kazao da je „sasvim izvesno da se najbolji od nas kandiduje“.

„To što sad neko želi tu funkciju da devalvira je neprimereno, jer ako je nevažna zašto svi trče tu trku“, upitao je on.

Govoreći o mogućnosti da on „sedne u premijersku fotelju“, aktuelni ministar poljoprivrede je rekao da njega u ovom trenutku interesuje samo Ministarstvo poljoprivrede i procesi koje je započeo.

„Te druge priče me ne dotiču u ovom trenutku, niti sam u bilo kojoj formi zainteresovan za to mesto. Ima dovoljno kandidata za premijera koji su bolji i iskusniji od mene. Ja sam mali miš u celoj priči“, rekao je Nedimović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here