Home Izbori Jeremićev tim: Vučić da podnese ostavku

Jeremićev tim: Vučić da podnese ostavku

103
0
Vuk Jeremić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Izjave Zorane Mihajlović su novi dokaz nervoze koju je među naprednjacima izazvala odluka Vuka Jeremića da se kandiduje za predsednika Srbije.

To je saopštio Nikola Jovanović, portparol tima budućeg kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića.

“Ako Vučić smatra da je bolji kandidat od Jeremića, pozivamo ga da skupi hrabrost i izađe na TV duel, umesto što govori kroz kompromitovane ministre-preletače, poznate po neispunjenim obećanjima i podršci za britanski predlog rezolucije o Srebrenici“, navodi se u saopštenju.

“Isto tako, pozivamo Vučića da ispuni obećanje da će podneti ostavku na mesto premijera i da tako prestane da zloupotrebljava državne resurse u svrhu kampanje“, navodi se dalje.

Kako se navodi, zahvaljuje se Zorani Mihajlović što je priznala da je Vučićevo istresanje džakova sa glasovima pred TV kamerama bilo farsa.

“Poručujem joj da se ne nada da će je napadi na Vuka Jeremića dovesti na mesto novog premijera Srbije i predsednika SNS-a. Preletači kao što je ona ne uživaju poverenje ni članova svoje stranke, a kamoli građana Srbije“, rekao je Jovanović.

“Ovo će biti poslednja kampanja u kojoj će otvarati nezavršene auto-puteve i mostove, po čemu je već postala prepoznatljiva u narodu. Sa jednom njenom prethodnom izjavom se slažem, a to je da su nam ‘radikali doneli rat, bedu i mafijaše'“, navodi Nikola Jovanović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here