Home Izbori Jeremić: Mogao sam da sačekam, ali Srbija ne može da čeka

Jeremić: Mogao sam da sačekam, ali Srbija ne može da čeka

100
0
Vuk Jeremić - Srbija izbori
Foto: B92

Predsednik CIRSD Vuk Jeremić rekao je u Topoli da niko nije dao veća obećanja od današnje vlasti i da niko nije manje ispunio. On je okupljenim građanima poručio da zbog toga aktuelnu vlast treba kazniti u aprilu. “Mnogi su mi govorili da treba još da sačekam i ja sam sebi to mogao da priuštim, ali Srbija ne može više da čeka“, izjavio je Jeremić. Jeremić je rekao da je značajan deo njegovog programa posvećen poljoprivredi i naglasio da srpski poljoprivredni proizvodi moraju biti zaštićeni od nelojalne konkurencije koja dolazi uglavnom iz EU.

Predsednik CIRSD Vuk Jeremić rekao je u Topoli da niko nije dao veća obećanja od današnje vlasti i da niko nije manje ispunio.

On je okupljenim građanima poručio da zbog toga aktuelnu vlast treba kazniti u aprilu.

“Mnogi su mi govorili da treba još da sačekam i ja sam sebi to mogao da priuštim, ali Srbija ne može više da čeka“, izjavio je Jeremić.

Jeremić je rekao da je značajan deo njegovog programa posvećen poljoprivredi i naglasio da srpski poljoprivredni proizvodi moraju biti zaštićeni od nelojalne konkurencije koja dolazi uglavnom iz EU.

Naglašavajući da je poreklom iz Ježevice kod Čačka, Jeremić je rekao da je od prijatelja iz ovog sela čuo da su ovog Božića uvozili prasiće iz Hrvatske.

“Uvozimo prasiće iz Hrvatske, beli luk iz Kine, ako ih pustimo da ostanu na vlasti za nekoliko godina uvozićemo i šljivu“, istakao je Jeremić.

Jeremić je naglasio da kada on postane predsednik zakoni se neće donosi ni za Nemce, ni za Arape, niti za bilo koje druge strance, već će se donositi za interese ovog naroda i njegovog napretka.

Jeremić je sa suprugom Natašom pre tribune u Topoli posetio hram Svetog Đorđa i mauzolej dinastije Karađorđević na Oplencu, kao i kuću Kralja Petra. Jeremić je u Topoli otvorio i kancelariju za komunikaciju sa građanima.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here