Home Izbori Radulović: Jedna od kampanja rovari duže od mesec dana

Radulović: Jedna od kampanja rovari duže od mesec dana

71
Saša Radulović - Srbija izbori
Foto: N1/FoNet/Zoran Mrđa

Lider Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je za N1 da je bilo očekivano da troje poslanika napusti pokret nakon serije sastanaka koje su imali prethodnih dana sa svojim odborima.
„Po organizaciji nam rovare duže od mesec dana, jedna od kampanja, to će sad morati da prestane. Konsolidovali smo se i spremni smo za izbore, a sutra ćete čuti strategiju o kojoj smo dugo govorili“, najavio je Radulović. Troje poslanika DJB saopštila su da su napustili taj pokret i poslanički klub jer se rukovodstvo samo deklarativno zalaže za principe demokratije i transparentnosti. Radulović tvrdi da to nije tačno i dodaje da „svi koji su nezadovoljni izmišljaju razloge“.


Lider Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je za N1 da je bilo očekivano da troje poslanika napusti pokret nakon serije sastanaka koje su imali prethodnih dana sa svojim odborima.

„Po organizaciji nam rovare duže od mesec dana, jedna od kampanja, to će sad morati da prestane. Konsolidovali smo se i spremni smo za izbore, a sutra ćete čuti strategiju o kojoj smo dugo govorili“, najavio je Radulović.

Troje poslanika DJB saopštila su da su napustili taj pokret i poslanički klub jer se rukovodstvo samo deklarativno zalaže za principe demokratije i transparentnosti.

Radulović tvrdi da to nije tačno i dodaje da „svi koji su nezadovoljni izmišljaju razloge“.

„Svima koji napuštaju pokret želimo sve najbolje, treba da budu tamo gde mogu da najbolje doprinesu. Trovanje unutar pokreta nije dobro ni za koga“, izjavio je Radulović i dodao će saopštiti sutra o kome je reč.

Ponovio je da napadanje među kampanjama nije dobra stvar i šteti svima.

„Jako je bitno sad da se podigne energija svih birača da bi suprotestavili režimu Aleksandra Vučića. Ako ne dođe do konsolidacije i jasne strategije za pobedu bojim se da ćemo svi izgubiti. Ove sitne razlike i trvenja, pokušaj uzimanja poslanika i odbornika samo štete svima“, poručio je lider DJB.

Radulović kaže da je cilj na predstojećim izborima pobeda i da je DJB stoga strategiju prilagodio tome.

„Trebalo je sačekati jer time otežavate posao Vučiću, a predvideli smo da će doći i do previranja u vladajućoj koaliciji što takođe utiče na to šta treba uraditi da bi se pobedilo“, zaključuje Radulović.

Izvor: N1