Home Izbori Nova Srbija podržala kandidaturu Jeremića

Nova Srbija podržala kandidaturu Jeremića

117
0
Nova Srbija - Srbija izbori
Foto: N1

Predsedništvo Nove Srbije u Čačku jednoglasno je danas podržalo kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije i navelo da će tokom kampanje sve svoje resurse staviti u funkciju izborne pobede Vuka Jeremića. Nova Srbija u saopštenju navodi da su svi članovi Predsedništva te stranke podržali uvodno izlaganje predsednika Velimira Ilića i stav da se treba suprotstaviti vladajućem režimu u Srbiji, koji personifikuje Aleksandar Vučić. Stranka navodi da Srbija pod aktuelnom vlašću tone u svim sferama života, bez rezultata na ekonomskom, političkom i socijalnom planu. Nova Srbija smatra da je Vuk Jeremić jedini čovek koji u ovom trenutku može da se suprotstavi kandidatu vlasti.

Predsedništvo Nove Srbije u Čačku jednoglasno je danas podržalo kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije i navelo da će tokom kampanje sve svoje resurse staviti u funkciju izborne pobede Vuka Jeremića.

Nova Srbija u saopštenju navodi da su svi članovi Predsedništva te stranke podržali uvodno izlaganje predsednika Velimira Ilića i stav da se treba suprotstaviti vladajućem režimu u Srbiji, koji personifikuje Aleksandar Vučić. Stranka navodi da Srbija pod aktuelnom vlašću tone u svim sferama života, bez rezultata na ekonomskom, političkom i socijalnom planu.

Nova Srbija smatra da je Vuk Jeremić jedini čovek koji u ovom trenutku može da se suprotstavi kandidatu vlasti.

„Ukoliko vlastodršci raspišu i prevremene parlamentarne izbore, Nova Srbija će biti deo opozicionog političkog bloka na čelu sa Vukom Jeremićem“, navodi se u saopštenju.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here