Home Izbori Šutanovac: Početak brakorazvodne parnice Nikolića i Vučića

Šutanovac: Početak brakorazvodne parnice Nikolića i Vučića

118
0
Dragan Šutanovac - Srbija izbori
Foto: NSPM

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da se posle navoda da će se Tomislav Nikolić ipak kandidovati za predsednika Srbije ne zna ko danas ima većinu u Skupštini Srbije i da su neophodni parlamentarni izbori. „Imamo očiglednu parlamentarnu krizu, i ne zna se ko danas ima većinu u parlamentu. Ne želimo da se parlament pretvori u jednu veliku pijacu i zato insistiramo da se raspišu i parlamentarni izbori i da dobijemo parlamentarnu većinu koju će da vodi Demokratska stranka“, rekao je Šutanovac agenciji Beta. On je ocenio da dvojac Nikolić-Vučić već pet godina uništava državu, njene institucije i životni standard svih građana.

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da se posle navoda da će se Tomislav Nikolić ipak kandidovati za predsednika Srbije ne zna ko danas ima većinu u Skupštini Srbije i da su neophodni parlamentarni izbori.

„Imamo očiglednu parlamentarnu krizu, i ne zna se ko danas ima većinu u parlamentu. Ne želimo da se parlament pretvori u jednu veliku pijacu i zato insistiramo da se raspišu i parlamentarni izbori i da dobijemo parlamentarnu većinu koju će da vodi Demokratska stranka“, rekao je Šutanovac agenciji Beta.

On je ocenio da dvojac Nikolić-Vučić već pet godina uništava državu, njene institucije i životni standard svih građana.

„Njih dvojica su podjednako odgovorni za stanje u zemlji, a danas smo svedoci početka njihove brakorazvodne parnice u kojoj će svako od njih pokušati da izvuče maksimum za sebe“, rekao je Šutanovac.

On je istakao i da je DS ubeđena da će Saša Janković postati predsednik i omogućiti da u Srbiji vladaju zakoni i da konačno građani povrate državu koja im je oteta.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here