Home Izbori Radulović: Raskol u SNS, jedan kandidat opozicije za pobedu

Radulović: Raskol u SNS, jedan kandidat opozicije za pobedu

111
0
Saša Radulović - Srbija izbori
Foto: N1/ FoNet/ Zoran Mrđa

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da odluka predsednika Srbije Tomislava Nikolića i „raskol“ u vladajućoj koaliciji i Srpskoj naprednoj stranci (SNS) otvara ozbiljan i velik prostor za opoziciju da sa jednim predsedničkim kandidatom pobedi na izborima. „Zahtevamo od svih kandidata da stave svoje lične ambicije sa strane. Ima još dovoljno vremena da dođe do dogovora“, rekao je Radulović agenciji Beta. On je kazao da je neophodna pobednička izborna strategija, jer ukoliko do toga ne dođe u Srbiji će uslediti pet godina mraka. „Osećamo odgovornost, imamo veliku podršku građana i cilj ovih izbora je pobediti protivničkog kandidata SNS i dovesti i vratiti državu građanim i uspostaviti red u zemlji, što nije učinjeno posle 5. oktobra“, rekao je Radulović.

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da odluka predsednika Srbije Tomislava Nikolića i „raskol“ u vladajućoj koaliciji i Srpskoj naprednoj stranci (SNS) otvara ozbiljan i velik prostor za opoziciju da sa jednim predsedničkim kandidatom pobedi na izborima.

„Zahtevamo od svih kandidata da stave svoje lične ambicije sa strane. Ima još dovoljno vremena da dođe do dogovora“, rekao je Radulović agenciji Beta.

On je kazao da je neophodna pobednička izborna strategija, jer ukoliko do toga ne dođe u Srbiji će uslediti pet godina mraka.

„Osećamo odgovornost, imamo veliku podršku građana i cilj ovih izbora je pobediti protivničkog kandidata SNS i dovesti i vratiti državu građanim i uspostaviti red u zemlji, što nije učinjeno posle 5. oktobra“, rekao je Radulović.

On je kazao da se dešavanjem sa najavljenom kandidaturom Nikolića vrlo jasno pokazalo zbog čega vredi čekati i zbog čega se ne treba izletati o tome ko će biti kandidat opozicije.

Kako je dodao, DJB će sačekati da se „ova saga“ završi i konačno dobije odgovor ko će biti kandidat Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i da li će biti parlamentarnih izbora, s obzirom da se u aktuelnoj situaciji parlamentarna većina „popirlično trese“.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here