Home Izbori „Nikolić nije ruski čovek, Vučić se više viđao s Putinom“

„Nikolić nije ruski čovek, Vučić se više viđao s Putinom“

105
0
Vojislav Šešelj - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića. On očekuje i da će ga SNS u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i podrži Vuka Jeremića. Šešelj kaže da se aktuelni predsednik „prešao“ objavom kandidature, jer je mislio da će to uznemiriti i uplašiti Vučića, te da će Vučić tražiti kompromis i ispuniti sve njegove zahteve – mesto premijera i šefa stranke, i da zadrži vilu. „Očekujem da Vučić ne popusti i da ostane čvrst, da će naprednjaci jednoglasno danas da potvrde njegovu kandidaturu“, rekao je Šešelj za TV Pink.

Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića.

On očekuje i da će ga SNS u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i podrži Vuka Jeremića.

Šešelj kaže da se aktuelni predsednik „prešao“ objavom kandidature, jer je mislio da će to uznemiriti i uplašiti Vučića, te da će Vučić tražiti kompromis i ispuniti sve njegove zahteve – mesto premijera i šefa stranke, i da zadrži vilu.

„Očekujem da Vučić ne popusti i da ostane čvrst, da će naprednjaci jednoglasno danas da potvrde njegovu kandidaturu“, rekao je Šešelj za TV Pink.

On je dodao da će se Nikolić sam kandidovati, da će imati probleme kod prikupljanja potpisa, ali i da postoji mogućnost da se povuče i podrži Vuka Jeremić, te da je i ta trgovina moguća.

Lider radikala odbacuje mogućnost da je Nikolić ruski čovek i da je dobio od Rusa novac za kampanju, te podseća da se sa Putinom češće susretao Aleksandar Vučić i da je premijer taj koji je dobio naoružanje od Rusa.

Nikolić je, dodaje on, zadao naprednjačkoj stranci udarac u jednom osetljivom momentu sa željom da je uništi, kao što je to učinio i SRS-u, ali da „radikale nije uništio, kao što neće ni naprednjake“.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here