Home Izbori Vulin: Vučića izdaju političari, ali uz njega ostaje Srbija

Vulin: Vučića izdaju političari, ali uz njega ostaje Srbija

74
0
Aleksandar Vulin - Srbija izbori
Foto: RTS/ Tanjug

Ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje i tako svrsta na stranu Jankovića i Jeremića, onda će biti jasno da Vučića izdaju političari ali da uz njega ostaje Srbija, saopštio je ministar rada i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. Kompromisi koje je pravio, pažnja sa kojom je nastupao prema Nikoliću, nažalost, pokazaće se kao još jedna Vučićeva dobra namera koja se okrenula protiv njega, navodi se u saopštenju. „Aleksandar Vučić je izbor Srbije, njena odluka da bude stabilna i čvrsta, i Aleksandar Vučić zato neće ostati sam. I u meni lično i u PS-u Vučić ima saveznika i saborca i daćemo sve od sebe da njegova pobeda bude još ubedljivija jer će to biti pobeda Srbije“, saopštio je Vulin.


Ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje i tako svrsta na stranu Jankovića i Jeremića, onda će biti jasno da Vučića izdaju političari ali da uz njega ostaje Srbija, saopštio je ministar rada i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Kompromisi koje je pravio, pažnja sa kojom je nastupao prema Nikoliću, nažalost, pokazaće se kao još jedna Vučićeva dobra namera koja se okrenula protiv njega, navodi se u saopštenju.

„Aleksandar Vučić je izbor Srbije, njena odluka da bude stabilna i čvrsta, i Aleksandar Vučić zato neće ostati sam. I u meni lično i u PS-u Vučić ima saveznika i saborca i daćemo sve od sebe da njegova pobeda bude još ubedljivija jer će to biti pobeda Srbije“, saopštio je Vulin.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here