Home Izbori Mihajlović: Nikoliću, da li to pomažete opoziciji i delite SNS?

Mihajlović: Nikoliću, da li to pomažete opoziciji i delite SNS?

82
0
Zorana Mihajlović - Srbija izbori
Foto: RTS/ Tanjug

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović izjavila je, povodom pisanja pojedinih medija da će se Tomislav Nikolić kandidovati na predsedničkim izborima, da bi to volela lično da čuje od Nikolića i zapitala da li on to pomaže opoziciji i deli SNS. „Ako je tačno da će se Tomislav Nikolić kandidovati na izborima, to bih volela da čujem lično od Tomislava Nikolića. Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS-a i Aleksandra Vučića“, rekla je Mihajlovićeva. Ali, ako je tačno, onda je ovo početak tužnog kraja jedne političke karijere osnivača SNS-a Tomislava Nikolića, ocenila je Mihajlovićeva.


Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović izjavila je, povodom pisanja pojedinih medija da će se Tomislav Nikolić kandidovati na predsedničkim izborima, da bi to volela lično da čuje od Nikolića i zapitala da li on to pomaže opoziciji i deli SNS.

„Ako je tačno da će se Tomislav Nikolić kandidovati na izborima, to bih volela da čujem lično od Tomislava Nikolića. Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS-a i Aleksandra Vučića“, rekla je Mihajlovićeva.

Ali, ako je tačno, onda je ovo početak tužnog kraja jedne političke karijere osnivača SNS-a Tomislava Nikolića, ocenila je Mihajlovićeva.

„Ako je ovo tačno, onda je ovo pokušaj Nikolića da podeli SNS i pomogne opoziciji da pobedi, ali taj pokušaj neće uspeti. Zato, predsedniče Nikoliću, izađite i javno kažite“, zaključila je Mihajlovićeva.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here