Home Izbori Nova: Vučić mesecima insistirao da ga izbori ne zanimaju

Nova: Vučić mesecima insistirao da ga izbori ne zanimaju

111
0
Nova stranka - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Nova stranka saopštila je da je odluka Predsedništva SNS da se premijer Vučić kandiduje za predsednika države, dokaz njegove nedoslednosti. „Aleksandar Vučić je svoje političarenje sveo na konstantno izricanje laži. Šta god da kaže, stvarnost ga brzo porekne. Sada je porekao sam sebe. Višemesečno insistiranje na tome da mu ‘ne pada na pamet da se kandiduje’, te da ga ‘funkcija predsednika ne zanima’, palo je u vodu, kao i sijaset drugih laži“, navela je Nova stranka u saopštenju. Nazivajući Vučića despotom, Nova stranka je dodala da Vučić ne trpi da bilo ko drugi bude glavni glumac ma kojih izbora, niti podnosi da bilo ko drugi obavlja ma koju javnu funkciju.

Beograd — Nova stranka saopštila je da je odluka Predsedništva SNS da se premijer Vučić kandiduje za predsednika države, dokaz njegove nedoslednosti.

„Aleksandar Vučić je svoje političarenje sveo na konstantno izricanje laži. Šta god da kaže, stvarnost ga brzo porekne. Sada je porekao sam sebe. Višemesečno insistiranje na tome da mu ‘ne pada na pamet da se kandiduje’, te da ga ‘funkcija predsednika ne zanima’, palo je u vodu, kao i sijaset drugih laži“, navela je Nova stranka u saopštenju.

Nazivajući Vučića despotom, Nova stranka je dodala da Vučić ne trpi da bilo ko drugi bude glavni glumac ma kojih izbora, niti podnosi da bilo ko drugi obavlja ma koju javnu funkciju.

„On bi sve da prigrabi, a njegovom egu znanom kao ‘Država – to sam ja’ fali još samo tron na Andrićevom vencu da upotpuni svoju biografiju nezajažljivog autokrate“, ocenila je Nova stranka.

Ta partija je dodala da će zato pobeda doskorašnjeg ombudsmana Saše Jankovića na predsedničkim izborima biti „još slađa – neće pobediti jednog od mnogobrojnih statista iz Vučićevog repertoara, već scenaristu, režisera i glavnog glumca u jednom“.

Predsedništvo SNS je nа održаnoj sednici odlučilo da za predsednikа Srbije, kаo svog kаndidаtа, istаkne Aleksаndrа Vučićа i tа odlukа donetа je jednoglаsno.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here