Home Izbori SNS: Jeremić u Trebinju blati Srbiju

SNS: Jeremić u Trebinju blati Srbiju

149
0
Srpska napredna stranka - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — SNS je saopštila da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić, nakon debakla koji je doživeo gde god se pojavio, otišao u Trebinje.

Kako se navodi, Jeremić je otišao u Trebinje da s Dejanom Jovićem, savetnikom bivšeg predsednika Hrvatske Ive Josipovića, priča sve najgore o Srbiji.

U saopštenju, koje je potpisao potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov, navodi se da Jeremić nigde gde je išao nije uspeo da skupi više od 50 ljudi zainteresovanih da slušaju njegove, kako se navodi, laži i frustracije.

„Jeremić je pokazao da je za malo tapšanja po ramenu od strane hrvatskih političara spreman da pljuje po Srbiji, a da istovremeno ne kaže ni jednu jedinu lošu reč o tome što se u državi njegovih prijatelja – Hrvatskoj, podižu spomenici ustaškim zlikovcima“, navodi se u saopštenju.

Upravo zato, ističu iz SNS, Jeremić nije nikakav patriotski kandidat, nego prevarant, koji će sutra, samo ako bude bio u prilici, nastaviti politiku onih koji su isključivo Srbiju optuživali za sve i svašta i proglašavali je krivom za sve šta im padne na pamet.

„Najzad, Jeremić je poslednji koji uopšte i ima prava da ocenjuje stanje u Srbiji, jer je dokazao da ga je za Srbiju briga manje nego za lanjski sneg i da se Srbije seti samo kada su mu potrebni fotelja ili pare“, poručili su iz SNS.

Jeremić je, zajedno s profesorima Dejanom Jovićem i Zoranom Krstićem, učestvovao u panelu na temu „Evropa na raskršću: kriza i budućnost evropskog identiteta“ u Trebinju.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here