Home Izbori Jovanović pozvao Jankovića i Jeremića da se dogovore

Jovanović pozvao Jankovića i Jeremića da se dogovore

128
0
Čedomir Jovanović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Predsednik LDP Čedomir Jovanović pozvao je buduće kandidate za predsednika Vuka Jeremića i Sašu Jankovića da se dogovore. Kako tvrdi Jovanović, građanska Srbija želi jednog kandidata opozicije. Jovanović je rekao da će prihvatiti njihov dogovor, ali nije želeo da se izjasni ni za jednog od njih konkretno, istakavši da se LDP zalaže za jednog kandidata. „Moramo na ovim izborima da udarimo temelje politicke alterantive koja treba da uspostavi ravnotezu u zemlji, a jedini način za to je da se izađe sa jednim kandidatom“, rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

Beograd — Predsednik LDP Čedomir Jovanović pozvao je buduće kandidate za predsednika Vuka Jeremića i Sašu Jankovića da se dogovore.

Kako tvrdi Jovanović, građanska Srbija želi jednog kandidata opozicije.

Jovanović je rekao da će prihvatiti njihov dogovor, ali nije želeo da se izjasni ni za jednog od njih konkretno, istakavši da se LDP zalaže za jednog kandidata.

„Moramo na ovim izborima da udarimo temelje politicke alterantive koja treba da uspostavi ravnotezu u zemlji, a jedini način za to je da se izađe sa jednim kandidatom“, rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

Na pitanje da li očekuje da se jedan od njih dvojice povuče, Jovanović je odgovorio potvrdno, dodajući da će, ukoliko do takvog dogovora ne dođe, razgovarati na stranačkim organima da li će podržati jednog od njih dvojice, ili nekog trećeg.

„Prijateljski ih molim da sednu da se dogovore. Ako to mogu da rade Nikolić i Vucić, ako može vladajuća koalicija da insistira na jednom kandidatu, toliko su i oni dužni zemlji“, poručio je Jovanović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here