Home Izbori Ilić: U Vladi neverovatna nesloga, svi ministri posvađani

Ilić: U Vladi neverovatna nesloga, svi ministri posvađani

96
0
Velimir Ilić - Srbija izbori
Foto: N1

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić rekao je da ta stranka još nije odlučila koga će podržati na predstojećim predsedničkim izborima, ali da to „sigurno neće biti Aleksandar Vučić“. On je rekao da u Vladi postoji nesloga i da su ministri posvađani, zbog čega ocenjuje da će uskoro biti i parlamentarnih izbora.

„Vučić je pet godina na vlasti i za to vreme samo priča bajke, bavi se razbijanjem stranaka, progoni neistomišljenike. Vučić je majstor za kampanje i on samo ide iz jedne u drugu kampanju i pokazuje pred narodom kako mnogo radi. Ja ga molim da manje radi, jer će Srbija bolje da živi. Što on više radi, mi živimo sve gore“, rekao je Ilić na sednici Glavnog odbora u Čačku.

On je pozvao opoziciju u Srbiji da pronađe jednog kandidata za predsedničke izbore i da ga svi podrže, jer samo tako ima šanse za sigurnu pobedu.

„Svi u jednu kolonu i promena će biti“, rekao je Ilić.

Predsednik NS smatra da će uskoro biti održani i parlamentarni izbori jer, prema njegovim rečima, u aktuelnoj Vladi Srbije postoji „neverovatna nesloga“, svi su ministri posvađani i niko ne sme ništa da kaže Vučiću, jer „on voli samo one koji ga tapšu po ramenu“.

Govoreći o funkcionerima koji su napustili NS, Ilić kaže da su oni bili vrbovani i da im je to oprostio, ali da „ne zna da li će oni moći sami sebi da oproste“.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here