Home Izbori Stefanović: Odluka o izborima za građane, ne za stranke

Stefanović: Odluka o izborima za građane, ne za stranke

98
0
Nebojša Stefanović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Potpredsednik vlade i funkcioner SNS Nebojša Stefanović kaže da će odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora biti „u najboljem interesu građana“.

Kako je rekao, naprednjaci se u donošenju te odluke neće voditi stranačkim ciljevima.

“Zajedno ćemo odlučivati o tome da li će, pored predsedničkih, biti održani i parlamentarni izbori, kada se pažljivo i precizno izvagaju svi razlozi za i protiv”, rekao je Stefanović Tanjugu.

On je istakao da je za građane najvažnije da vlada, koju su izabrali da donosi rezultate i koju plaćaju, radi u njihovom interesu.

Stefanović je naveo da će premijer Aleksandar Vučić, kao najodgovorniji, tu odluku doneti u najboljem interesu građana, a ne stranke.

“To smo pokazali hiljadu puta. Najvažnije za sve građane, bilo izbora ili ne, jeste da znaju da imaju vladu koja je posvećena, koja radi za njih, koja nije lenja, čiji članovi ustanu ujutru, rade naporno ceo dan i prave rezultate”, naveo je Stefanović.

On je naglasio da se rezultati aktuelne vlade vide, jer je povećana bezbednost, smanjena zaduženost zemlje, plate su više, izgrađeni su putevi i mostovi, u budžetu je više novca.

“To znači da imate vladu koja je posvećena, koja radi i to je za građane najvažnije”, zaključio je Stefanović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here