Home Izbori Šutanovac: Da pošaljemo kandidata SNS u političku istoriju

Šutanovac: Da pošaljemo kandidata SNS u političku istoriju

104
0
Dragan Šutanovac - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Lider DS Dragan Šutanovac pozvao je građane koji žive gore nego 2012. da se udruže s DS i na izborima pošalju u političku istoriju predsedničkog kandidata SNS.

On je u saopštenju istakao da je DS uvek bila centar okupljanja svih demokratskih, proevropskih i građanskih opcija u zemlji i da će na budućim predsedničkim izborima zastupati interese onog dela Srbije koji smatra da je SNS najveći protivnik modernizacije Srbije.

„SNS već pet godina uporno insistira na urušavanju pravnog sistema države, urušavanju svih institucija, smanjuje životni standard, smanjuje penzije i plate, a povećava sve namete“, naveo je Šutanovac, a prenela DS.

On je rekao i da je, bez obzira na tekstove u novinama koji se plasiraju ovih dana od onih koji su zainteresovani da uruše DS, „naš najveći protivnik SNS“ istakavši da DS neće biti koalicioni partner sa SNS.

„Zato pozivam sve građane Srbije koji danas lošije žive nego 2012. koji su svedoci sprirale propadanja u kojoj se nalazimo usled loše vlasti SNS, da se zajedno udružimo i na predstojećim izborima pobedimo kandidata SNS i pošaljemo ga u političku istoriju“, istakao je lider DS.

SNS je preuzela vlast u Srbiji 2012. godine a predsednički izbori biće održani na proleće naredne godine.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here