Home Izbori Vučić: O Jeremiću i Jankoviću ne mislim ništa

Vučić: O Jeremiću i Jankoviću ne mislim ništa

102
0
Aleksandar Vuccich KZSS 43
Foto: Darko Ćirkov

Premijer Aleksandar Vučić nije želeo da komentariše navode o dvojici potencijalnih predsedničkih kandidara Vuku Jeremiću i Saši Jankoviću.

“Neću o tome da govorim. Ne mislim ništa i to je najviše što mogu da mislim osim činjenice da su pobedili“, rekao je Vučić.

Na pitanje kako želi da u Srbiji bude civilizovano društvo ako se potencijalni kandidati ponižavaju, Vučić je rekao da “možete uvek samog sebe da ponizite“.

“Užasno je mučno kada neko svakog dana izgovara stavri protiv nekoga. Postali krivci svi od Goncića, Štefaneka, Udovičića. Simbol novinarstva postalo ono što objavljuje bolesnik Milovan Brkić“, naveo je Vučić.

“Telepromter koji podržava baš te predseničke kandidate govori loše o mojoj deci, toliko o tome. Ja to trpim i nisam došao da vam kukam, da me ne pitate, ne bih ni pomenuo“, naglasio je premijer.

Premijer Vučić je saopštio je da je u Briselu završena Međuvladina konferencija na kojoj su otvorena poglavlja 5 i 25 o pristupanju Srbije u EU i dodao da je Hrvatska jedina zemlja koja je blokirala poglavlje 26.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here