Home Izbori Radulović: Nećemo se izjašnjavati do kandidatura

Radulović: Nećemo se izjašnjavati do kandidatura

114
0
Saša Radulović - Srbija izbori
Foto: N1

Beograd — Lider DjB Saša Radulović kaže da se neće izjašnjavati o eventualnoj kandidaturi Vuka Jeremića za predsednika dok ne budu objavljene zvanične kandidature.

Radulović je novinarima u parlamentu rekao da će DjB objaviti svoju poziciju kada se bude videlo ko će se kandidovati.

„U toku su razgovori, tako da je rano govoriti“, kaže Radulović.

On navodi da će, ako opozicija ne uspe da napravi „paket“ za predsedničke, parlamentarne i gradske izbore iduće godine i ne odupre se vlasti Aleksandra Vučića, nastupiti “četiri godine mraka“.

Kako je naveo, on razgovara sa svima koji mogu da pomognu i neće „davati municiju Vučiću ,koji ne zna šta će opozicija uraditi i kako će pristupiti izborima“.

Vuk Jeremić, predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, izjavio je za N1 da intenzivno razmišlja i razmatra kanidaturu za predsednika Srbije.

Jeremić je, gostujući u Novom danu, rekao da je posao predsednika od izuzetne važnosti, pogotovo u vreme, kako je kazao, previranja u svetu.

„Kad bih se kandidovao, bila bi to moja najvažnija odluka u karijeri i stoga prilazim ozbiljno tome i ne zatrčavam se. Teško se živi, narod je nezadovoljan i to se ne može rešiti preko noći. Zato je od pitanja ko će se kandidovati bitnije koja rešenja ponuditi i o tome se savetujem s umnim ljudima“, rekao je Jeremić.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here