Home Izbori Vučić: Zvali me stranci da podržim kandidata DOS

Vučić: Zvali me stranci da podržim kandidata DOS

113
0
Aleksandar Vuccich KZSS 43
Foto: Darko Ćirkov

Beograd — Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će biti sačuvana stabilnost Srbije i da će se boriti do pobede na predstojećim izborima.

Beograd — Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će biti sačuvana stabilnost Srbije i da će se boriti do pobede na predstojećim izborima.

„Ne znam da li će da postoji jedinstven dosovski kandidat ili neće. Mogu samo da garantujem da ćemo da se borimo. Verovatno je dosovski kandidat danas favorit, ali mi ćemo probati nešto da uradimo poslednjih mesec dana pre izbora“, rekao je Vučić.

On je to rekao odgovarajući poslaniku LDP Čedomiru Jovanoviću na pitanje da li će Vučić biti predsednički kandidat i da li će uz predsedničke izbore na proleće iduće godine biti i poslanički.

„Dok bude volje naroda bićemo na tom mestu. Inače ćemo otići na isti način kao Bojko Borisov i Mateo Renci. Mi radimo šta mislimo da je najbolje, na narodu je da to proceni“, rekao je Vučić.

Premijer je kazao i da su ga „zvali“ da podrži jednog „dosovskog kandidata“, ali da on neće da podrži kandidata kojeg „vi podržavate po kafanama jer mislim na Srbiju“.

On je dodao i da su ga „zvali stranci da ga podrži“, ali da on to neće učiniti.

„Ne brinite, vodićemo računa da očuvamo političku stabilnost ovde, a građani Srbije sigurno imaju konačno reć“, rekao je premijer i lider vladajuće SNS.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here