Home Lokalni izbori Janjić ponovo gradonačelnik Zrenjanina

Janjić ponovo gradonačelnik Zrenjanina

201
0
Gradonačelnik Zrenjanina
Foto: Tanjug

Dosadašnji gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić (SNS) ponovo je danas izabran za prvog čoveka tog grada, a tom prilikom je najavio da će prioritet gradske vlasti biti dolazak investicija i otvaranje novih radnih mesta.

ZRENJANIN – Dosadašnji gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić (SNS) ponovo je danas izabran za prvog čoveka tog grada, a tom prilikom je najavio da će prioritet gradske vlasti biti dolazak investicija i otvaranje novih radnih mesta.

Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada za predsednika zrenjaninskog parlamenta izabran je Oliver Mitrović iz SNS.

Za Janjićev izbor glasalo je 50 odbornika, protiv je bilo njih 15, a Janjić je najavio da će nastaviti da radi kao i tokom prethodnih godina, a pre svega na afirmaciji Zrenjanina kao dobrog mesta za investiranje, samim tim i na otvaranju novih radnih mesta, piše na sajtu tog grada.

„To je prioritet, a nastavićemo i sa obnovom i izgradnjom infrastrukture u gradu i 22 naseljena mesta“, rekao je novinarima Janjić, dodajući da će se raditi i na promovisanju Zrenjanina kao dobrog mesta za razvoj turizma, poljoprivrede.

Očekuje se, dodao je, bolja saradnja sa pokrajinskom i republičkom administracijom.

„Ubrzo očekujemo i konačnu rekonstrukciju puta od Zrenjanina do Žabaljske raskrsnice, nekoliko velikih infrastrukturnih projekata u samom gradu i dobijanje dozvole za nastavak obilaznice oko grada i početak izgradnje mosta na Begeju, na trasi same obilaznice, kao i u saradnji sa Vladom Srbije, nastavak izrade projekta za izgradnju četiri trake od Zrenjanina do Beograda“, rekao je on.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here