Home Izbori Vučić: DS i SRS? Ništa čudno, svi se sa svima udružuju

Vučić: DS i SRS? Ništa čudno, svi se sa svima udružuju

108
0
Aleksandar Vučić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Valjevo — Ne vidim ništa čudno u tome sto su se DS i SRS udruzile na Starom gradu, poručio je Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara u Valjevu.

„Vidim da je od toga napravljen veliki slučaj, a ja ne mislim da je to nešto posebno, svi se sa svima udružuju“, rekao je Vučić.

Pominjući da su naprednjaci takođe sada u Petrovcu formirali koaliciju s demokrata, uprkos njegovom protivljenju, Vučić je primetio da ipak „ne mozete ljudima da branite da se udružuju na lokalu“, jer, kako je istakao, važno je da na republickom i pokrajinskom nivou „imate jasnu i nedvosmislenu politiku“.

Na lokalu, kako je primetio, ljudi često vode više računa o ličnim, nego o zajedničkim interesima, o čemu govori činjenica da su neke lokalne liste koje vode računa o interesima građana dobile i 60 odsto podrške građana, a tamo gde nema suštinske podrške dolazi do „pretakanja“, a potom i „trgovine“, i toga će, zaključio je, uvek biti.

„Ali, ne vidim da je to neki veliki problem, možda je specificno samo to što je reč o opštini Stari grad, gde ima najviše para, a ja se radujem što se moji nisu sjatili oko para. Ili samo nisu imali priliku da se sjate“, prokomentarisao je Vučić.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here