Home Izbori Jovanović ostaje pri tome da neće u Vladu sa SNS-om

Jovanović ostaje pri tome da neće u Vladu sa SNS-om

104
0
bg-cedomir-jovanovic-clf-060516
Foto: N1

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ponovio je večeras da stoji iza svojih ranijih izjava kada je govorio da neće ulaziti u Vladu sa Aleksandrom Vučićem.

Gostujući u Dnevniku N1 televizije, Jovanović je izbegao da direktno kaže da neće u Vladu s SNS ali je rekao da se pitanje njegovog eventualnog ulaska u Vladu sa SNS stalno ponavlja jer je to pitanje našeg mentaliteta i karaktera i naveo da je to neodgovorno pitanje.

“Ja sam rekao da su razlike među nama prevelike i bio vrlo jasan, makar za birače koji su za nas glasali. Bio bih mnogo mirniji da živim u zemlji u kojoj političari mogu da se dogovore oko elementarnog reda jer problemi pod kojima puca kičma u Srbiji neće biti manji zahvaljujući našim podelama”, ističe on.

Takođe , dodaje da je najlagodnija pozicija za njega skupštinska, kao i da je sve što su godinama radili bilo motivisano intresima Srbije.

Lider LDP-a podseća da nikada nisu imali problem da podrže ono što je dobro za zemlju. LDP može da vodi samo svoju politiku, kaže Jovanović:

„Nikada u parlamentu nismo imali problem da podržimo ono što je dobro za zemlju. Glasali smo za Briselski sporazum, za deklaracije koje su bile osnova za Briselski sporazum, a da to neke druge opozicione stranke nisu učinile“, kazao je on i izrazio žaljenje što LDP nije bio u poziciji da podrži regionalnu politiku A. Vučića, da učini efikasnijim proces evropskih integracija.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here