Home Izbori Radulovićeva poruka Vučiću: Krađa se ne isplati

Radulovićeva poruka Vučiću: Krađa se ne isplati

73
0

Saša Radulović je na konferenciji za novinare u prostorijama DSS-a kazao da je glasanje za DSS-Dveri na ponovljenim izborima bilo glasanje za zaštitu izborne volje građana.

„Poruka za premijera koji je bio jako kiseo na konferenciji za medije: krađa se ne isplati, manipulacija se ne isplati i obaranje jedne liste ispod cenzusa nije moguće. Stranke smo različitih vrednosti, ali delimo jednu zajedničku stvar: poštovanje volje građana. Izborna volja građana mora da bude zaštićena. Zato smo i pozvali glasače da zaokruže broj pet jer to je bio glas za zaštitu volje građana“, kazao je predsednik pokreta Dosta je bilo.

Radulović je kazao da je na ponovljenim izborima na delu bila tajna koalicija između SRS i SNS, tako da su očigledno glasači SRS-a glasali za SNS.

„U Užicu SRS ima 10 glasova, ne dest posto, već deset glasova, u Jagodini ima na jednom mestu 10 na drugom osam, na Paliluli u Beogradu imaju 14, na Novom Beogradu osam, u Kladovu sedam“, kazao je on.

Radulović je naglasio da je opozicija na ponovljenim izborima imala mnogo bolju kontrolu i da su time sprečene mobilne ekipe SNS-a da šikaniraju ljude.

„Ovo je početak kraja Aleksandra Vučića, veoma je ranjiv, ima samo 98 mandata i biće mu jako teško da nastavi da vlada kao što je vladao“, kazao je Radulović.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here