Home Izbori Pink: Na mitingu opozicije napadnuta naša novinarka

Pink: Na mitingu opozicije napadnuta naša novinarka

94
0
pink_srbijaizbori

Beograd — Televizija Pink saopštila je da je njena novinarka Gordana Uzelac napadnuta na mitingu opozicije u centru Beograda.

Osim toga, vlasnik te stanice Željko Mitrović optužio je opozicione lidere da su odgovorni za „maltretiranje, nasrtanje i vređanje“ novinarke.

„Gordana je samo radila svoj posao i profesionalno izveštavala sa vašeg cenjenog skupa, a programsku politiku i uređivački profil gradim ja i samo ja i tako će biti dok god sam ja vlasnik direktor i glavni i odgovorni urednik televizije Pink”, navodi Mitrović.

Kako kaže, “stoga vas lepo molim da sledeći put kada sretnete neku damu sa televizije Pink budete fini, a svoje frustracije, komplekse i traume ne izražavate pred njima nego pozovite mene da to raspravimo na način koji vi odaberete“.

Mitrović je naveo da razume opozicione lidere, za koje kaže da su pretrpeli „traumatični debakl“ i „nezapamćeni izborni poraz“, ali da to nije razlog da se „iživljavaju na predstavnicama lepšeg pola, da dodatno zaluđuju i zbunjuju iznureni i napaćeni narod željan boljeg života, da okrivljuju one koji nisu krivi, a da one koji su krivi ne vide, jer su među njima“.

Opozicija je održala protest zbog sumnje u izbornu krađu ispred stare zgrade Skupštine u Ulici kralja Milana, u kojoj su prostorije Republičke izborne komisije.

Lideri opozicije su poručili da će se boriti za svaki glas, da će podneti prijave protiv članova RIK i pozvali na podršku listi Dveri-DSS na ponovljenim izborima.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kasnije je osudio protest opozicije ispred RIK-a i naveo da je taj skup pokazao debakl opozicije.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here