Home Izbori Vulin: Šokiran sam nasiljem nad RIK

Vulin: Šokiran sam nasiljem nad RIK

80
0
Aleksandar Vulin - Srbija izbori
Foto: B92/ Beta

Ministar rada Aleksandar Vulin rekao je da je šokiran, kako je rekao, vršenjem nasilja nad Republičkom izbornom komisijom (RIK) i „upadom“ u njihove prostorije.

On je novinarima u Beogradu rekao je neprihvatljivo korišćenje fizičke sile.

„Glas naroda je takav kakav je. Ni vi ni ja ne možemo da komentarišemo dok rezultati ne budu konačni, a i tada možemo da komenrtarišemo samo u smislu da li smo zadovoljni brojem glasova“, rekao je Vulin.

On je dodao da će RIK reći kakvi su rezultati.

„Podržavam svaku vladu na čelu s Vučićem“

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da očekuje da će nova vlada biti formirana početkom juna, i da će ta stranka podržati svaku vladu koju bude vodio Aleksandar Vučić nezavisno od toga da li će biti u njoj ili ne.

„Aleksandar Vučić je rekao da će vlada biti formirana početkom juna i ja očekujem to. Podržavam politiku koju sprovodi Aleksandar Vučić i Pokret socijalista će podržati svaku vladu koju on bude vodio, a da li ću u njoj biti ja, ili bilo ko drugi potpuno je nevažno. Personalna resenja nisu ovde važna, važna je politika, ono šta ćemo raditi i ono zbog čega smo dobili izbore“, rekao je Vulin novinarima u Pančevu.

On je podsetio da je SNS osnovana 2008. godine, kada i Pokret socijalista.

„Mi smo od tada saborci za jednu bolju p pravedniju Srbiju i izbornim rezutatima smo dokazali da ogromna većina građana podržava baš tu pravedniju i bolju Srbiju“, rekao je Vulin.

On je dodao da Vučić ima većinu u parlamentu I da formira buduću vladu.

„Pokret socijalista podržava politiku koju on sprovodi i podržaće svaku vladu koju bude vodio Aleksandar Vučić. Važna je politika i sve ono zbog čega je 1,8 miliona ljudi glasalo za listu koji je predvodio Vučić . On ima moju apsolutnu podršku i Pokret socijalista će podržati buduću vladu koju on bude predvodio bez obzira da li će u njoj biti ili ne“, rekao je Vulin.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here