Home Izbori Stefanović: Kod gubitinika vlasti vlada uznemirenost

Stefanović: Kod gubitinika vlasti vlada uznemirenost

72
0

BEOGRAD – Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je danas da kod određenih političkih stranaka i pojedinaca koji gube vlast u opštinama i gradovima u Srbiji, kao i u pokrajini vlada uznemirenost i panika, jer će se, kako je naveo, ubrzo otkriti „šta su sve to radili prethodnih godina“.

„Očigledno je da će se uskoro otkriti i pokazati šta su sve to radili prethodnih godina i kako je novac građana netragom nestajao, a projekti koji su trebalo da budu urađeni nisu se završavali“, izjavio je Stefanović Tanjugu.

Jedna od najkarakterističnijih primera, a to je kako je naveo, bio objekat za decu ometenu u razvoju u Heterlendu u Novom Bečeju koji nikada nije izgrađen, a potrošeno je preko milion evra namenjenih izgradnji.

„Dakle očigledno da postoje indicije da će se u drugim opštinama i u pokrajini takvi neuspešni projekti koji su otimali građanima Srbije novac otkriti, a da ćemo onda saznati ko je za to odgovoran“, naveo je Stefanović.

„Međutim, važno je to što je SNS ostvarila impresivan rezultat na izborima. Još jednom čestitamo građanima Srbije na tome što želimo da zajedno radimo i otvaramo nova radna mesta, da naša zemlja napreduje“, naglasio je on.

Stefanović očekuje da RIK do kraja naredne nedelje završi svoj posao i saopšti konačne rezultate.

„Što se nas tiče nemamo nikakav problem sa tim, da svi oni koji su osvojili glasove građana uđu u skupštinu. Nemamo problem ni sa jednom političkom strankom, ni sa jednom koalicijom. Ono što jeste zakonito jeste da moraju da osvoje pet odsto glasova da bi ušli u parlament, to je propisao zakon i to mora da se poštuje“, istakao je Stefanović.

On je najavio da će SNS nastaviti da radi, da se bori za nove projekte i za nova radna mesta, da građani Srbije žive bolje.

„Za one koji se bore samo za svoje fotelje i interese očigledno je da ih građani ne interesuju, da ih ne interesuje njihov bolji život već samo to kako da sebe smeste u parlament i udobne stolice. Ja se nadam da će se svi više koncentrisati na to , čak i oni koji su dobili samo pet posto, kako da našoj zemlji bude bolje“, zaključio je Stefanović.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here