Home Izbori SNS: Neprihvatljivi i krađa glasova, i pritisak na institucije

SNS: Neprihvatljivi i krađa glasova, i pritisak na institucije

75
0
SNS - Srbija izbori
Foto: ritamgrada.rs

BEOGRAD – Srpska napredna stranka poručila je Borisu Tadiću da je krađa glasova danas u Srbiji neprihvatljiva i nedozvoljena pojava, kao što je neprihvatljivo i nedozvoljeno da bilo ko vrši pritisak na nadležne institucije, za razliku od vremena kada je on, „sa svojom svitom, harao po Srbiji“.

„Razumemo da Borisu Tadiću nije jasno da se njegova koalicija bori za cenzus, i da je šokiran, jer i dalje veruje da je nekakvo obožavano biće koje živi na dvoru sa svojim dvoranima i dveranima, predvođenim Sandom Rašković Ivić, ali mora da mu bude jasno da mu krađa glasova neće proći“, navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci poručuju Tadiću „i ostalim dvoranima i dveranima“ da niko, preko noći, jer mu to tako odgovara, ne može promeniti izborne zakone, kao ni Ustav, u kome je propisano da izborni prag bude pet odsto, a ne 4,99, 4,98, 4,97, 4,96, 4,95 odsto, „ili koliko njemu, dvoranima i dveranima odgovara“.

„Srpska napredna stranka poštovaće, kao i uvek, konačne odluke nadležnih državnih organa i institucija, i poručujemo građanima da nećemo dozvoliti da se ijedan njihov glas ukrade, kao ni da se stvaraju haos i nestabilnost u državi“, ističe se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here