Home Izbori U Ambasadi u Sarajevu glasalo 40 odsto građana

U Ambasadi u Sarajevu glasalo 40 odsto građana

63
0
Izbori 2016 - Srbija izbori
Foto: N1

U ambasadi Srbije u Bosni i Hercegovini u Sarajevu, na biračkom mestu broj jedan, zadovoljni su izlaznošću glasača na vanrednim parlamentarnim izborima za poslanike u Narodnoj skupštini Srbije, koja je do sada prešla 40 odsto upisanih građana s pravom glasa.

SARAJEVO – U ambasadi Srbije u Bosni i Hercegovini u Sarajevu, na biračkom mestu broj jedan, zadovoljni su izlaznošću glasača na vanrednim parlamentarnim izborima za poslanike u Narodnoj skupštini Srbije, koja je do sada prešla 40 odsto upisanih građana s pravom glasa.

Za glasanje u zgradi Ambasade Srbije u Sarajevu prijavljeno je 156 glasača, rekao je Čedomir Labus, predsednik Biračkog odbora, preneo je portal Klix.ba.

„U ambasadi u Sarajevu biračko mesto otvoreno je od 7 do 20 sati U BiH je otvoreno još jedno biračko mesto u generalnom konzulatu rbije u Banjaluci“, rekao je Labus.

Prema njegovim rečima, glasanje u Ambasadi u Sarajevu odvija se bez ikakvih smetnji.

„Do sada je izlaznost jako dobra, preko 40 procenata. Sve se odvija normalno, bez ikakvih problema, bez smetnji i ometanja. Očekujemo popodne još veću izlaznost i potpuno smo zadovoljni“, rekao je.

Izvor: www.tanjug.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here