Home Izbori Stefanović: Jak premijer garant jake Srbije

Stefanović: Jak premijer garant jake Srbije

99
0

Obrenovac — Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović pozvao je građane da na izborima podrže listu Aleksandra Vučića “jer je samo jak premijer garant za jaku Srbiju”.

Stefanović je na skupu u Obrenovcu rekao da su izbori 24. aprila zapravo izbori za premijera, te da je pobeda liste oko SNS važna kako bi Srbija ostala stabilna i nastavila put ekonomskog oporavka.

On je naveo da je jedan od prioriteta borba protiv siromaštva, a da je pravi način za to borba protiv korupcije i onih koji uzimaju novac od običnih građana.

„Novac koji je išao u korumpirane džepove mora da dođe našoj deci, da ga uložimo u gradove i opštine, u nove fabrike i puteve“, poručio je Stefanović i dodao da investitori ne žele da ulažu u zemlju u kojoj nema reda, poštenja i pravde.

Navodeći da je Srbija krenula u ekonomski oporavak, da republički budžet nije u deficitu, Stefanović je rekao da se ulaganje i dolazak novih investicija moraju nastaviti i da je zato potrebno da građani na izborima zaokruže listu oko SNS.

„Hoćemo da nastavimo da ulažemo u Obrenovac i zato nam je potrebna ogromna podrška naroda, da pokažemo da kad smo ujedinjeni, kad smo svi zajedno i brinemo o svakom čoveku u zemlji, možemo sve – da pomeramo planine, gradimo puteve, nova radna mesta i budućnost za svakog čoveka“, rekao je Stefanović.

Funkcioner SNS Miroslav Čučković rekao je da su građani Obrenovca imali dva sna – jednake šanse za sve i posao za sve, što je vlast u Obrenovcu i ispunila.

Pozvao je građane da glasaju za SNS kako bi se takva politika nastavila.

Izvor: B92 http://www.b92.net/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here