Home Izbori Pajtić: Glas za DS je glas za pravednu i slobodnu Srbiju

Pajtić: Glas za DS je glas za pravednu i slobodnu Srbiju

109
0

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao je građane da 24. aprila glasaju za pravednu i slobodnu Srbiju, odnosno za listu DS-a, saopštila je ta stranka.

On je na konvenciji DS-a u Beogradu kazao da samo ako građani glasaju za tu stranku, „njihov glas neće ostati ispod cenzusa i otići Aleksandru Vučiću“.

„Samo jednu zemlju imamo, ljudi, to je Srbija, i samo jednu stranku imamo za koju se može sigurno glasati, to je DS. Kad glasate za DS, sigurno znate dve stvari. Jedna je to da nećete baciti glas u koš, da neće otići Aleksandru Vučiću zato što je glas ispod cenzusa, da neće na osnovu toga dobiti poslaničke mandate“, kazao je Pajtić.

On je dodao da je druga stvar u koju građani mogu biti sigurni jeste da nikada i ni pod kojim uslovima, DS neće ući u koaliciju sa „onima koji su zastrašili, osiromašili, opustošili i ponizili Srbiju“.

„Zbog toga, 24. aprila glasamo za pravednu Srbiju, da živimo normalno, da živimo sad, živela slobodna Srbija“, poručio je lider DS-a.

Funkcioner DS Balša Božović pozvao je mlade da 24. aprila glasaju za listu DS-a, kako bi prestao masovni odlazak mladih iz Srbije, koji, kako je ocenio, „sadašnjem režimu (premijera) Aleksandra Vučića nisu potrebni, jer ne može da im prodaje laži“.

„Sto hiljada mladih je za četiri godine napustilo Srbiju ;i svaki put kada ode makar jedan mlad čovek, Srbija gubi, a samo tada Aleksandar Vučić pobedjuje“, ocenio je Božović.

Prema njegovim rečima, na predstoećim izborima odlučivaće se o mladima, o njihovoj budućnosti, o uslovima za njihov život, o tome da li će ostati u Srbiji ili će je zauvek napustiti.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here