Home Izbori DSS-Dveri: Vučić da ne vodi prljavu kampanju

DSS-Dveri: Vučić da ne vodi prljavu kampanju

64
0
DSS i Dveri - Srbija izbori
Foto: N1 info

Koalicija Demokratska stranka Srbije-Dveri zatražila je od premijera i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da obustavi „prljavu kampanju laži“ koju u izbornoj kampanji svakodnevno protiv te koalicije sprovode, kako je navedeno, stranački mediji Informer i RTV Pink.

„Njome (prljavom kampanjom) nećete nama naneti političku štetu, ali hoćete Srbiji, utapajući je u atmosferu netrpeljivosti i verbalnog nasilništva“, naveli su otvorenom pismu Vučiću lideri DSS-a i Dveri Sanda Rašković Ivić i Boško Obradović.

Navodi se i da je poslednji napad izvršen „plasiranjem sumanute tvrdnje da je kampanja koalicije Dveri-DSS finansirana novcem dobijenim od, ni manje ni više – Amerikanaca“.

Rašković Ivić i Obradović su ukazali i da Vučić, a ne koalicija koju predvode, sprovodi interese zapada – SAD, Berlina i Brisela.

„Sasvim je jasno da ako nekome stiže američki novac, to sigurno ne može biti koaliciji Dveri–DSS, koja štiti interese Srbije, već onima koji zastupaju interese finaNsijera, interese SAD“, dodaje se u saopštenju.

Od Vučića se traži i da upozori na tu činjenicu svoje stranačke medije, „kao i opskurne političke ličnosti koje koriste za plasiranje besmislenih laži o koaliciji Dveri-DSS“.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here