Home Izbori Milica Đurđević (Zavetnici): Zvala sam Vučića na duel

Milica Đurđević (Zavetnici): Zvala sam Vučića na duel

81
0
Milica Đurđević - Srbija izbori
Foto: N1 printscreen

Nosilac izborne liste „Za slobodnu Srbiju Zavetnici” Milica Đurđević tvrdi da su jedina opcija kojoj stalno raste rejting i da će na izborima 24. aprila biti najveće iznenađenje.

Prema njenim rečima, zalažu se za neulazak Srbije u NATO, ispitivanje svih pljačkaških privatizacija, za to da se poveća dodatak za treće dete, treći besplatni pokušaj vantelesne oplodnje za sve parove.

Na pitanje gde će naći novac za finansiranje svega, Đurđević je gostujući u Novom danu navela da se zalažu za reviziju aranžmana sa MMF-om i Svetskom bankom i saradnju sa zemljama Briksa. “To je međunarodna organizacija koja dozvoljava investicioni poduhvat zemalja koje nisu članice”, kaže ona ali ipak priznaje da nijedna zemlja EU sada nema takvu vrstu aranžmana.

Navodi da Zavetnici postoje od 2012. godine i da su od tada imali brojne aktivnosti među kojima i organizovanje masovnih protesta protiv NATO. Na prošlim izborima nisu, kako navodi, bili dovoljno jaki da samostalno izađu.

“Srbija ide putem NATO pakta a mi smatramo da ne treba ući u NATO”, naglašava ona i dodaje da su Zavetnici nastali na barikadama na Kosovu a da su delovanje nastavili u Beogradu kao i da su organizovali proteste uoči potpisivanja Briselskog sporazuma.

Đurđević kaže i da nisu opterećeni rezultatima izbora kao i da istraživanja, u kojima ih nema, mogu da sakrivaju istinu do 24. aprila. “Verujemo da ćemo biti najveće iznenađenje jer nismo kompromitovani”, navodi ona i dodaje da bi mogli da sarađuju sa SRS-om, DSS-om i Dverima.

Naglašava da je izazvala lidera SNS-a i premijera Aleksandra Vučića na duel ali da je on pokazao hrabrost da izađe na duel samo sa predstavnicima estrade i NATO lobistima.

Na pitanje kako se finansiraju i odakle im 850.000 dinara za overu potpisa ona odgovara da se finansiraju iz donacija članstva kojih ima 30.000. “Nemamo spotove, vodimo skromnu kampanju neposrednog kontakta”.

Za sebe kaže da ima 25 godina, da je politikolog i da nema radnog iskustva.

Izvor: http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here