Home Izbori Tadić: Neka neko kaže ko je više uradio od nas, posle nas

Tadić: Neka neko kaže ko je više uradio od nas, posle nas

82
0

Nosioci izborne liste „Savez za bolju Srbiju“ Čedomir Jovanović i Boris Tadić u Zrenjaninu su, u okviru izborne kampanje, razgovarali sa građanima i poručili da Srbiji nije potrebna vlast koja će biti naknadno pametna, već vlast koja će ići događajima u susret i donositi ispravne odluke na vreme.

Nama je potrebna, istakao je predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović.

Mora se očuvati evropska orijentacija zemlje, konkretizovati naša evropska politika, ne smemo se saplitati na poglavljima, u nesporazumima sa komesarima u Briselu, uveravati ljude da je bolje nego što jeste, nego hrabro preuzeti odgovornost za život vašeg grada, Vojvodine, Srbije sa svima koji su spremni da zajedno sa nama krenu na taj put,

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić je rekao da je apsolutno ubeđen u dobar izborni rezultat.

Naveo je da ova koalicija želi da poveća nadležnosti za AP Vojvodinu, želi regionalizaciju Srbije, decentralizaciju, ali i nadležnosti za lokalnu samoupravu.

Što se tiče pokrajine, podsetio je, doneti su zakoni o vraćanju nadležnosti pokrajini, Statut Vojvodine, zakon o nacionalnim savetima, prenet je deo izvršnih nadležnosti u domenu obrazovanja i kulture na nacionalne savete, obezbeđivana su prava za sve etničke zajednice.

„Neka neko kaže ko je pre nas to radio. Neka neko kaže ko je više uradio od nas, posle nas. Da li može bolje? Može. Ali ovi posle nas nisu apsolutno ništa uradili“, ocenio je Tadić.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here